Wij zijn Zen

We werken samen met woning eigenaren om hun doelen te bereiken. Het verhuren van uw woning moet geen ontmoedigend vooruitzicht zijn! Door het vinden van de juiste huurders en het verzorgen van elk cruciaal aspect binnen het verhuurproces, zorgen wij voor een positieve verhuurervaring. Hierdoor kunt u gerust zijn dat uw woning in goeden handen is.

Ons team

U kunt erop vertrouwen dat ons team eerlijk en behulpzaam is en altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van verhuur. Zoals bijvoorbeeld hoe u uw woning het beste kunt presenteren voor een succesvolle verhuur; het lokaal, nationaal en internationaal op de markt brengen van uw woning aan onze uitgebreide database van potentiële huurders; het onderhandelen met de huurder om de juiste huurvoorwaarden te krijgen; het creëren van een op maat gemaakte overeenkomst voor alle partijen; en u op de hoogte houden van de wettelijke vereisten en relevante toestemmingen en voorwaarden voor het verhuren van uw woning.

Energieke en proactieve service

Waar het op neerkomt, is dat uw makelaar energiek en proactief moet zijn zodat uw woning zo snel mogelijk en aan de juiste huurder(s) wordt verhuurd. Op de lange termijn moet uw makelaar iemand zijn waar u op kunt vertrouwen. Of u nu een beginnende of een ervaren verhuurder bent, wij bieden u een eenvoudige en flexibele service – waarbij u altijd betrokken en op de hoogte bent wordt gehouden over, onder andere het inkomen dat u uit uw woning verdient.

Wij bieden structuur en ondersteuning

Huiseigenaren verdienen een superieure service en natuurlijk gemoedsrust. Wij bieden onze klanten langdurige ondersteuning en blijvend geluk. Door de rommel van hun pad te halen, kunnen ze ruimte maken voor de belangrijkste aspecten van hun leven: gezondheid, relaties, passie en groei.

Wij houden van wat we doen & we zijn er goed in!

Onze bedrijfs waardes

Onze visie is om de vastgoedadviseur bij uitstek te zijn binnen de markt die wij bedienen. We willen niet de grootste, maar alleen de beste zijn. Om dit te bereiken streven we er altijd naar om net dat beetje extra te doen voor onze klanten.

Integer en betrouwbaar

Wij bouwen aan het vertrouwen van klanten met onze track record en uitgebreide kennis. Onze intentie om eerlijk, integer en altijd met het belang van de klant in het achterhoofd te handelen, is fundamenteel in alles wat we doen. Wij leveren een eenvoudige en efficiënte verhuurdienst die iedereen kan vertrouwen.

Positieve houding

We komen naar ons werk met een positieve houding. We erkennen de prestaties van anderen, vieren onze eigen successen en moedigen samenwerkingen aan. We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen. We nemen ook onze vakantiedagen en zoeken naar een persoonlijk evenwicht.

Klantgericht

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een persoonlijke, professionele en efficiënte service kunnen bieden vanaf de eerste instructie tot aan de datum waarop de huurders in en uit huis gaan. Ons hoog aangeschreven verhuurmanagement elimineert alle pijnpunten die normaal door verhuurders ervaren kunnen worden.

Expertise

U kunt ons team erop vertrouwen dat het eerlijk en behulpzaam is en altijd op de hoogte is van de laatste nieuwtjes. Jarenlange ervaring in huurbeheer, taxatie van onroerend goed, het vinden van huurders, het controleren van referenties en het op orde krijgen van contracten, geven onze vastgoedspecialisten een betrouwbare expertise. Deze expertise zetten we in voor bewezen resultaten en uitzonderlijke klantgerichtheid.

Vertrouwde Partners

Om een succesvolle en vlotte verhuur van uw woning te garanderen, werken we samen
met een aantal geweldige bedrijven en instanties.